Пословна интелигенција (БИ)

Пословна интелигенција (БИ)

Пословна интелигенција (БИ)

  • Мицрософт Екцел ОЛАП коцке
  • Мицрософт Екцел ОЛАП извештаји
  • Повер БИ
Гледати као Решетка Листа
Сортирај по
Приказ По страни

МиЕРП пословна интелигенција

MYERP-BI
МиЕРП пословна интелигенција
Позовите за цене
Филтери
Sort
display