Keresés

Szerverek, érzékelők és szoftverek Room Alert

Megtekintés mint Grid Lista
rendezési szempont
termékszám egy oldalon .

RoomAlert.com Végső fiók

RACOM_ULTIMATE_1Year
Felhasználók: 50 kiszolgáló Room Alert: 100 Adattörténet: 2 év Konfigurált figyelmeztetések: 150 Mentett jelentések: 50 Firmware letöltések Szoftver: Eszközfelderítés, Eszközkezelő, Eszközkezelő PlugIns Időtartam: 1 év.
€1838,70 ÁFA-val

Room Alert 32S-A szerver figyeli a hőmérsékletet, a páratartalmat, az áramot

RA32S-DAP-RAS
Szerver a hőmérséklet, a páratartalom, az áram, az energiafogyasztás, az áradások, a füst, a tűz, a hozzáférés stb. Ellenőrzésére ... Belső érzékelők: hőmérséklet, páratartalom, áram. Külső érzékelők (az alapcsomagban találhatók): Digitális érzékelő az aktív teljesítményhez és hőmérséklethez, Digitális hőmérséklet-érzékelő 25 láb (7,62 méter) hosszúságú. Szoftver tartalmazza: Device ManageR Szoftver, Egy év ingyenes frissítés RoomAlert.com fiókra. 8 port a külső hőmérséklet- vagy hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőkhöz. 16 port a külső érzékelőkhöz: füst, áradás, áram, mozgás, nyitott ajtó, légáramlás, vízszint. 2 port analóg áramérzékelőkhöz, relé (kapcsoló), jelzőtorony. 1 10/100 ethernet port; Szereljen egy 19 "-os állványba. POE (Power Over Ethernet). Mini UPS. Webes felület az adminisztrációhoz (https). E-mail értesítések (SSL / TLS). SNMP V1 és V2 (hamarosan V3). Az USA-ban készült.
€1603,12 ÁFA-val

Room Alert 32E-A kiszolgáló figyeli a hőmérsékletet, a páratartalmat, az áramot

RA32E-TH1-RAS
Szerver a hőmérséklet, a páratartalom, az áram, az energiafogyasztás, az áradások, a füst, a tűz, a hozzáférés stb. Ellenőrzésére ... Belső érzékelők: hőmérséklet, páratartalom, áram. Külső érzékelő (az alapcsomagban található): Digitális érzékelő az aktív teljesítményhez és hőmérséklethez. Szoftver tartalmazza: Device ManageR Szoftver, Egy év ingyenes frissítés RoomAlert.com fiókra. 8 port a külső hőmérséklet- vagy hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőkhöz. 16 port a külső érzékelőkhöz: füst, áradás, áram, mozgás, nyitott ajtó, légáramlás, vízszint. 2 port analóg áramérzékelőkhöz, relé (kapcsoló), jelzőtorony. 1 10/100 ethernet port; Szereljen egy 19 "-os állványba. POE (Power Over Ethernet). Mini UPS. Webes felület az adminisztrációhoz. Email Értesítések. SNMP. Az USA-ban készült.
€1143,44 ÁFA-val

RoomAlert.com vállalati fiók

RACOM_ENTERPRISE_1Year
Felhasználók: 25 Room Alert Szerverek: 50 Előzmények dátuma: 1 év Konfigurált riasztások: 75 Mentett jelentések: 25 Firmware letöltések Szoftver: Device Discovery, Device Manager, Device Manager PlugIns Időtartam.
€919,35 ÁFA-val

Room Alert 12SR-A kiszolgáló figyeli a hőmérsékletet, a páratartalmat, az áramot

RA12S-DAP-RAS
Szerver a hőmérséklet, a páratartalom, az áram, az energiafogyasztás, az áradások, a füst, a tűz, a hozzáférés stb. Ellenőrzésére ... Belső érzékelő: hőmérséklet. Külső érzékelő (az alapcsomagban található): Digitális érzékelő az aktív teljesítményhez és hőmérséklethez. Szoftver tartalmazza: Device ManageR Szoftver, Egy év ingyenes frissítés RoomAlert.com fiókra. 3 port a külső hőmérséklet- vagy hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőkhöz. 4 port a külső érzékelőkhöz: füst, áradás, áram, mozgás, nyitott ajtó, légáramlás, vízszint. 1 relé port (kapcsoló). 1 jelzőtorony port (könnyűtorony adapter szükséges). 1 10/100 ethernet port; Szereljen egy 19 "-os állványba. POE (Power Over Ethernet). Webes felület az adminisztrációhoz. Email Értesítések. SNMP. Webes felület az adminisztrációhoz (https). E-mail értesítések (SSL / TLS). SNMP V1 és V2 (hamarosan V3). Az USA-ban készült.
€913,61 ÁFA-val

UPS EBE EA SIN Rack Plus 3000, 3000 VA, 2400 W, Line Interactive, Output waveform 100% sinusoidal, Rack/Tower

EAL-S30-P
UPS EA SIN Rack Plus este o alternativă compactă, economică, silentioasă, excelentă pentru aplicațiile care nu necesită trecerea la tehnologia ON LINE. Ideal pentru alimentarea tuturor echipamentelor informatice, este potrivit si pentru protejarea instrumentelor, lămpilor cu led, porților electrice, tablourilor telefonice, sistemelor de securitate și supraveghere video. Potrivit și pentru utilizatorii casnici și sobele pe peleți Autonomie calculată cu sarcina de 70% (1680 W) Specificații generale și accesorii incluse RJ45-USB - Slot pentru carduri accesorii - Software și cablu USB - Cabluri IN-Out - Kit Tower EA 2U (6 prize IEC) )
€637,56 ÁFA-val

Room Alert Manager

RoomAlertManager
Room Alert Manager, creat de echipa AVTECH, este soluția pentru gestionarea locală a serverelor, senzorilor și accesoriilor Room Alert. Acest software asigură descoperirea, managementul, monitorizarea, alertarea și acțiunea automată a produselor de monitorizare a mediului Room Alert și este disponibil pentru descărcare pentru utilizatorii Room Alert de pe nivelul Professional sau superior.
€459,68 ÁFA-val

RoomAlert.com Szakmai fiók

RACOM_PROFESSIONAL_1Year
Felhasználók: 10 kiszolgáló Room Alert: 25 Adattörténet: 18 nap Konfigurált riasztások: 25 Mentett jelentések: 7 Firmware letöltések Szoftver: Eszközfelfedezés, Eszközkezelő, Eszközkezelő PlugIns Időtartam: 1 év
€459,68 ÁFA-val

Room Alert 3S-A szerver figyeli a hőmérsékletet, a páratartalmat, az áramot

RA3S-ES0-BAS
Szerver a hőmérséklet, a páratartalom, az áram, az energiafogyasztás, az áradások, a füst, a tűz, a hozzáférés stb. Ellenőrzésére ... Belső érzékelő: hőmérséklet. Szoftver tartalmazza: Device ManageR szoftver, egy év ingyenes frissítés RoomAlert.com fiókra. 1 port a külső hőmérséklet- vagy hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőhöz. 1 port a külső érzékelőhöz: füst, áradás, áram, mozgás, nyitott ajtó, légáramlás, vízszint. 1 10/100 ethernet port; POE (Power over Ethernet). Webes felület az adminisztrációhoz. Email Értesítések. Webes felület az adminisztrációhoz (https). E-mail értesítések (SSL / TLS). SNMP V1, V2 és V3. Az USA-ban készült.
€339,01 ÁFA-val

Fény- és hangjelző torony

ST-RYG-LT
Fény- és hangjelző torony
€327,52 ÁFA-val

EBE Net Agent DA806 - SNMP network card for remote control and management of uninterruptible power supplies

DA-806
Placă de rețea SNMP pentru controlul de la distanță și gestionarea surselor de alimentare neîntreruptibile
€306,45 ÁFA-val

EBE Net Agent DA807 - SNMP network card for remote control and management of uninterruptible power supplies

DA-807
Placă de rețea SNMP pentru controlul de la distanță și gestionarea surselor de alimentare neîntreruptibile
€306,45 ÁFA-val

RoomAlert.com személyes fiók

RACOM_PERSONAL_1Year
Felhasználók: 2 Szerver Room Alert: 10 Adattörténet: 30 nap Konfigurált riasztások: 10 Mentett jelentések: 3 Firmware letöltések Szoftver: Eszközfelfedezés, Eszközkezelő Időtartam: 1 év
€229,84 ÁFA-val

USB GSM modem - 1 SMS értesítésekhez (az Eszközkezelő alkalmazás segítségével a Dial Out Plugin Bundle csomaggal)

MOD-GSM-1
USB GSM modem - 1 SMS értesítésekhez (az Eszközkezelő alkalmazás segítségével a Dial Out Plugin Bundle csomaggal)
€224,09 ÁFA-val

Rom Alert 3WiFi-Server figyeli a hőmérsékletet, a páratartalmat, az áramot

RA3W-ES0-BAS
Szerver a hőmérséklet, a páratartalom, az áram, az energiafogyasztás, az áradások, a füst, a tűz, a hozzáférés stb. Ellenőrzésére ... Belső érzékelő: hőmérséklet. Szoftver tartalmazza: Device ManageR szoftver, egy év ingyenes frissítés RoomAlert.com fiókra. 1 port a külső hőmérséklet- vagy hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőhöz. 1 port a külső érzékelőhöz: füst, áradás, áram, mozgás, nyitott ajtó, légáramlás, vízszint. WiFi; Webes felület az adminisztrációhoz. Email Értesítések. SNMP. Az USA-ban készült.
€224,09 ÁFA-val

Room Alert 3E-A szerver figyeli a hőmérsékletet, a páratartalmat, az áramot

RA3E-ES0-BAS
Szerver a hőmérséklet, a páratartalom, az áram, az energiafogyasztás, az áradások, a füst, a tűz, a hozzáférés stb. Ellenőrzésére ... Belső érzékelő: hőmérséklet. Szoftver tartalmazza: Device ManageR szoftver, egy év ingyenes frissítés RoomAlert.com fiókra. 1 port a külső hőmérséklet- vagy hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőhöz. 1 port a külső érzékelőhöz: füst, áradás, áram, mozgás, nyitott ajtó, légáramlás, vízszint. 1 10/100 ethernet port; POE (Power over Ethernet). Webes felület az adminisztrációhoz. Email Értesítések. SNMP. Az USA-ban készült.
€224,09 ÁFA-val

Folyadék hőmérséklet-érzékelő-7m

RMA-DET-SEN
Valós időben (két másodpercenként) mér, Celsius-fokban, +/- 2 ° C pontossággal, a hőmérséklet-tartományban (-200, 500). Kapszulába zárva, hogy helyesen működhessen olyan hőmérsékleti / páratartalmú környezetekben, amelyek elérhetik a szélsőséges értékeket, fel lehet használni olyan speciális környezetek megfigyelésében is, mint: orvosi vagy tudományos laboratóriumok, akváriumok, hűtőberendezések stb ... Plug and play. RJ-11 csatlakozó. Kompatibilis bármely Room Alert szerverrel. Hossza 25 láb (7,62 méter).
€224,09 ÁFA-val

Hőmérséklet és légáramlás érzékelő-7m

RMA-DTAF-SEN
Valós időben (két másodpercenként) mér, Celsius-fokban, +/- 2 ° C pontossággal, a hőmérséklet-tartományban (-55, 125). Légáramlás monitor. Plug and Play. RJ-11 csatlakozó. Kompatibilis bármely Room Alert szerverrel. Hossza 25 láb (7,62 méter).
€224,09 ÁFA-val

Áramérzékelő és mini UPS

RMA-MUPS-SEN
Ez az áramérzékelő és az UPS kombinációja (szünetmentes tápellátás körülbelül 15 percig). A tápellátás kikapcsolásakor automatikusan beépített akkumulátorokra (UPS) vált, és ezt jelzi a Room Alert szervernek. Plug and Play. 5VDC 1A DC adapter. A szokásos kábelhossz 7,62 méter, 25 láb (274,32 méter).
€201,11 ÁFA-val

Hőmérséklet és páratartalom érzékelő-30m

RMA-DTH100-SEN
Mérje meg valós időben (két másodpercenként) a hőmérsékletet Celsius-fokban, +/- 2 ° C pontossággal (-40, 85) tartományban. Valós időben (két másodpercenként) méri a relatív páratartalmat kondenzáció nélkül +/- 4,5% pontossággal a tartományban (5%, 95%). Méri a termikus kényelmi indexet (érzett hőmérséklet). Plug and Play. RJ-11 csatlakozó. Kompatibilis bármely Room Alert szerverrel. Hossza 100 láb (30,48 méter).
€143,65 ÁFA-val
Close
Szűrés vlami alapján Mindent kitöröl
Min: €0,00 Max: €2639,00
0 2639
Szűrők
Sort
display